luni, 2 mai 2011

1 Mai - bucurie în natură sau dezastru ecologic?

Și a trecut  și 1 Mai...  Cu câtă bucurie au așteptat tinerii această zi și cîte planuri si-au făcut: unde vor merge, cu cine, cum va fi să stai în cort, grătarele se vor face bine.... Și au plecat... cu cățel, rucsac, grătar, merinde pentru vreo trei zile, și sucuri, casetofoane și câte și mai câte!
 Ce s-a întâmplat după? Vrem să aflăm din mărturiile voastre, demonstrate, dacă se poate cu imagini, din poveștile de la focul de tabără care a însoțit cântecele de seară din învățămintele pe care le-ați tras privind la voi sau la colegii de distracție...

7 comentarii:

  1. Din cauza emotiilor pe care le-am avut toata noaptea m-am gandit cum v-a fi de 1 Mai . Este dimineata . Impreuna cu tatal meu ne pregatim sa mergem la Cheile Turzii . Ajunsi acolo era foarte multa lume . Am vizitat o pestera si avea o lungime foarte mare . Am prajit slanina , pe langa slanina prajita am facut gratare si mici . Dupa ce am mancat , am jucat multe jocuri cu mingea.Ne-am distrat foarte tare . Ne-am dus la cabana ne-am luat cate un suc si am plecat sa vizitam Cheile . Am traversat apa Hajdate care traverseaza Cheile . Am fost si in pestera mare , am cules flori . Inainte sa plecam acasa , am observat dezastrele care le-au lasat multi oameni in urma lor . In loc sa ajute natura ei o polueaza , aruncand gunoaie . Popa Mihaela .

    RăspundețiȘtergere
  2. Este 1 mai eu si prietenii mei ne pregatim sa mergem la Lac la Luncani.Ajunsi acolo era foarte multa luma care pescuia si faceau gratare,mici...Noi ne-am instalat corturile deoarece am stat peste noapte dupa care am facut focul si am facut gratare,mici si cartofi prajiti.Am avut in fata ochilor o priveliste foarte placuta a celor trei lacuri.Eu impreuna cu o prietena si doi prieteni am mers sa ne dam cu barcutele pe lac,ceilalti nu au venit deoarece le-a fost frica sa nu cada in lac,dar a fost o experienta foarte frumoasa.Inainte de a pleca am curatat locul asa cum au facut si ceilalti oameni ,in acest fel protejand natura. Hirian Larisa

    RăspundețiȘtergere
  3. De 1 mai eu am fost la lacuri.Am jucat cu tatal meu si un prieten la tinta.Seara cand am plecat acasa am adunat mizeria si am aruncat-o.

    RăspundețiȘtergere
  4. De 1 mai eu am fost la fini la cabana. Acolo m-am juvat cu veri si cu prieteni mei de la urca.
    Noi am mancat mici si gratare dupa care am bagat intr-un sac resturile si le-am aruncat la gunoi.Asa mi-am petrecut eu 1 mai,cu parinti si cu neamurile mele

    RăspundețiȘtergere
  5. De 1 mai am fost la pescuit cu un verisor si cu parintii lui . Am pescuit si ne-am distrat. Am stat 3 zile si a fost foarte frumos.Seara am facut foc de tabara si am baut ceai cald impreuna cu niste povesti de groaza.La sfarsitul zilelor am adunat mizerile intr-un sac si le-am aruncat la un cos de gunoi.La intoarcere ne-am oprit la Lac Luncani si am urmarit spectacolul cu avioane si expozitia de masini de epoca.

    RăspundețiȘtergere
  6. De 1 mai am fost intr-o plimbare cu bicicleta spre padure.Dar cand am ajuns acolo a inceput sa picure.Am avut noroc ca am pornit repede de acolo si nu m-a apucat ploaia pe drum.Cand am ajuns acasa m-am duis repede in baie pentru ca eram ud leoarca.Am privit pe geam si am vazut cum ploua tare.Asa mi-am petrecut ziua de 1 mai.

    RăspundețiȘtergere
  7. De 1 mai am fost la lacul de la luncani.Acolo m-am simtit foarte bine , deoarece m-am plimbat cu avionu pentru prima data in viata mea.Abia astept sa mai traiesc odata aceasta experienta.

    RăspundețiȘtergere